Nu flyttar jag!

Ni vet ju att jag förvarnade er om en bloggflytt redan när jag kom hit till blogg.se? Nu är det alltså dags - jag tar mitt pick och pack och drar till Spotlife! Från och med nu hittar ni mig på JOSEFINKNAVE.SE. Vi ses där!

Länk till nya bloggen.

Söndagsfrukost



Har precis ätit en god frukost bestående av salamimackor med creme cheese, blodgrape, ananas-/apelsinjuice och té. Så gott! Frukosten är verkligen en av mina favoritmåltider. Funderar på om jag ska ta en bricka till? Haha.

Flare

Det blev lite shopping idag. Jag hittade äntligen H&Ms utsvängda jeans i min storlek (har varit helt slut i stan) och en gråspräckling långklänning som kommer bli en favorit tillsammans med jeansjackan och conversen.


Helt slut!

Nä vet ni vad. Ikväll byter jag klackar och drinkar mot tofflor och glass. Blev så himla trött efter middagen dessutom har de ju fått för sig att stänga av tunnelbanan som går härifrån på helgkvällar? Skulle säkert funka att åka pulka till stan med tanke på all snö men...nej, haha.

Nu ska jag krypa ner i bäddsoffan här hos mamma och försöka tigga till mig lite oboy (obligatoriskt hemma hos Mamma där min oboyaddict till syster bor). Vad går det på TV på fredagar?

Fredag

!

Idag har det varit full fart hela dagen! Vi har planerat, planerat och planerat hela förmiddagen för att sen köra ett riktigt krativt mailryck nu på eftermiddagen. Bella är ju en riktig chocoholic och det kommer sätta sina spår på mig. Vi äter ju choklad hela tiden, haha!

Nu ska jag snart börja packa ihop här och sen bär det av mot Mamma där jag ska bli bjuden på god middag! Efter det blir det utgång med Bella och Angelica!

Frukost på kontoret

Jag älskar vårt kontor! Har precis ätit Kesos nya mellanmål (helt okej men inte så god som jag trodde) och hinkat en stor kopp té plus en latte. Nu är jag redo för att beta av mailen!


Josefin symaskin

Kom hem för ungefär 20 minuter sen och ligger redan nerbäddad i sängen, är helt slut! Efter jobbet åkte jag hem till Pappa & c/o för att leka lite med mina härliga småsyskon. När jag ändå var på plats passade jag på att använda symaskinen (den är min, men jag har inte "hunnit"/orkat flytta över den till mig än) till att sy upp min utsvängda jeans. Tyvärr så hann jag inte ens klart med ena byxbenet innan nålen gav upp och gick av. Frustrerande!

Nu ska jag titta på Big Brother och så fort eftertexterna börjar rulla lär jag somna på stört, haha. Tänk att det är fredag imorgon, helt sjukt vad fort dagarna går.


Avslutar dagen med årets suddigaste bild. Ser ni nålen som gått av? Va? Inte? Nähä..

På redaktionen just nu

Ni som läser Bellas blogg vet ju att hon är ute på föreläsningar idag vilket betyder att jag sitter ensam på redaktionen. Hade egentligen tänkt sitta hemma men det är ju så himla fint här och hela rummet är verkligen fyllt av positiv jobbenergi. Ska visa er runt sen när vi har fått i ordning, just nu är bara ett hörn möblerat, haha!

Just nu sitter jag med två datorer som jag använder parallellt. Effektivt? Njaa....


Iväg på intervju




Idag har jag på mig min nya kavaj från H&M, baslinne från H&M, jeans från Levis och hjärtsmycke från Dyrberg Kern.

Nu sticker jag iväg till ett café har i närheten för en intervju. Nej, det är inte jag som ska intervjua. Jag ska INTERVJUAS! Coolt va? Det är en stor mediatidning som vill snacka lite med mig, håll tummarna för att de är snälla mot mig!

Frukost på Petite France



God morgon höll jag på att skriva, haha! Vet ni hur länge jag hållt på med det här inlägget? EN TIMME! Har femton bollar i luften just nu så glömmer bort att jag håller på att blogga hela tiden. Kan inte förstå att förmiddagarna går så fort? Imorse åt jag i alla fall frukost på Petite France med ett härligt gäng. Så sinnessjukt gott, de förtjänar verkligen sitt goda rykte.

Nu ska jag fortsätta med allt det jag håller på med (vet knappt själv, haha). I bakgrunden har jag Bruno Mars nya platta på högsta volym och det är bara en tidsfråga innan grannarna kommer förbi och klagar på min "skönsång".

Dagens absolut finaste:

Avslutar den här dagen med att visa er dagens absolut finaste mail. God natt!


Josefin = Big Brother?



Har haft världens mysigaste kväll med min kusin Anna, har skrattat så mycket att jag har ont i magen. Sånt är så härligt! Vi precis sett klart He's just not that in to you och nu sitter vi självklart bänkade framför Big Brother. Eftersom jag var med på pressdygnet har jag fått en kod så att jag kan se deltagarna live på hemsidan när jag vill. Nästan som att jag ÄR Big Brother! Om jag kommer bli ohälsosamt Big Brother-beroende? Ja.

Snälla Bella

Bella vet precis hur hon ska göra för att få mig att jobba bättre - titta bara! Nu ska jag hugga tag i en del mail som kommit in och boka några möten innan jag sticker hemåt där det vankas filmkväll med Anna.


Morgonstress

Hur lyckas jag alltid få så bråttom på morgonen? Vet helt ärligt talat inte hur jag bär mig åt! Nu är det morgonstress igen, och om sisodär 7 minuter tänkte jag vara ute och halvvägs till bussen. Håll tummarna för att jag klarar det!


Nu parkerar jag i sängen.



Hjälp vad svårt det var att logga ut från mailen idag. Det har ju trillat in så många ansökningar idag, så fort jag svarat på ett dyker två nya mail upp i inkorgen, haha.. Självklart är det roligt att så många är intresserade! Ni ska veta att jag läser varenda mail och att jag verkligen ska försöka hinna med att ge alla svar också, för eller senare.

Nu är det i alla fall färdigmailat för idag - nu ska jag ägna mig och hederlig bloggläsning i sängen. Ska försöka hålla mig vaken till Big Brother som börjar klockan tio, men det kan bli svårt.. Sov gott söta!

VILL HA



Idag på lunchen med Farmor upptäckte jag att hon faktiskt har en Marc by Marc Jacobs-plånbok. Gissa om jag blev avis? De är ju så i så himla fin kvalitét och även om det känns lite fånigt att vara så besatt av en plånbok (av alla saker) kan jag inte låta bli.. Gjorde precis misstaget att surfa in på hemsidan och hittade såklart en perfekt, mörkblå väska som rymmer allt jag behöver till vardags. VILL HA!

Mamma/Pappa/någon annan givmild person - om ni råkar läsa det här vill jag bara påminna om att jag fyller år om 2 veckor! Hehehehe..

Så lite tid!


Okej, kan nån berätta för mig vart den här förmiddagen tog vägen?! Tiden har gått läskigt fort men jag har i alla fall hunnit bocka av några punkter på min to do-lista. Skönt!

Nu ska jag springa ner till Vapiano där jag ska luncha med min söta farmor!

Vinnaren i sminktävlingen!

Grattis Maria, jag mailar dig under dagen!

Marias motivering:
"Jag har en nära vän som tillsammans med sin släkt styr upp en sommarmiddag mitt i kalla vintern. Alla tar på sig sommarkläder, de grillar, spelar sommarmusik, dricker paraplydrinkar och låtsas som om det är sommar för en dag.

Blev inspirerad och styrde detta, fast i en lite mindre variant.

Tillsammans med några vänner styrde jag en sommarknytis, vi poppade sommarmusik, njöt av varandras umgänge, samt längtade och smed planer för den kommande sommaren!
Bjöd på mycket skratt och glädje i vintermörkret, blir dessutom väldigt glad av att tänka tillbaka på det.
Helt klart värt ett försök! :)"

Gooood morgon!



Gud vad farligt det är att sätta sig med mailen under frukosten, tiden bara springer iväg! Nu tänkte jag rusa till bussen som ska ta mig till kontoret i Gamla stan. Idag har jag en lååång to do-list att hugga tag i och i eftermiddag ska jag till tandregleringen för att kolla läget med tandställningen.

Just det, SNART presenterar jag vinnaren i min sminkutlottning här på bloggen!

Tacokväll hos Linnea

Efter jobbet mötte jag upp min fina vän Linnea för att äta tacos (vår paradrätt!) och se på den andra Sex and the City-filmen. Bästa knepet för att varva ner efter en fullspäckad dag! Nu ska jag se ett Vänneravsnitt, det har ju blivit kvällstradition för mig, och sen är det verkligen dags att sova. Sov gott!


Jag var glad över en grymt lyckad första dag på Egoboost!


Fina Linnea!

Nu är vi igång!



Nu är vi äntligen igång! Ni kan ju tänka er hur mycket jobb det är med att starta en helt ny tidning, vi börjar ju verkligen från scratch. Så himla kul! Just nu sitter jag och går igenom alla praktikansökningar som trillat in , och jag är verkligen imponerad över hur många duktiga och drivna tjejer det finns där ute.

Vill du också söka praktikplats på Egoboost Magazine? Spana in våra kriterier på Bellas blogg och maila, maila, maila!

Egoboost



God morgon! Nu ska jag strax springa till bussen som går mot Gamla Stan istället för Hötorget.. Nytt jobb idag ju! Ska bli grymt kul att äntligen få komma igång ordentligt med Egoboost Magazine, det kommer bli så himla bra!

3 bilder från Big Brother-huset

Ikväll drar ju Big Brother igång, och jag planerar att sitta bänkad. Måste ju se hur deltagarna reagerar på huset som jag redan spenderat ett dygn i! Medan jag är ute och shoppar kan ni spana in 3 bilder från pressdygnet i torsdags.. Bilderna har jag lånat från Izzas blogg.


Eller, okej, det här är inte tagen inne i huset utan under frukosten innan vi gick in.


Under timmen då vi fick använda dator och telefoner var vi inte så sociala, haha.. Men här ser ni i alla fall lite av hur det ser ut! Det var såna där "speglar" överallt, så det kändes som att man var i lustiga huset.


Sovrummet!

Ut på stan..



Okej, nu är slapparhelgen officiellt slut! När jag postat det här inlägget drar jag på mig skorna, packar plånboken och drar ut på en shoppingrunda med Linnea. Vid 18-tiden möter vi upp några tjejer till för bio! Vi ska se Trassel igen, haha. Den var ju så söt!

Snart fulladdad

Snacka om att jag har laddat batterierna den här helgen! För att jag inte ska börja klättra på väggarna här hemma har jag dock bokat in en bio ikväll, men det är ju rätt så lugnt det med. Tills dess ska jag slappa så mycket jag bara kan och verkligen ta vara på de kommande söndagstimmarna genom att göra i n g e n t i n g för att ladda batterierna så mycket det bara går.

Eller ja, jag ska se på Sex and the City-filmen och äta pasta med pesto. Men inte mer än så!


Ska testa Jamie Olivers pesto som jag fick efter Big Brother-dygnet. Med tanke på hur hungrig man blir bara av att titta på hans mat måste den ju vara god!

Vad blir det för mat?



Har bestämt mig för att ha världens lugnaste hemmalördag med mig själv så nu sitter här och rotar bland mina take away-menyer och försöker välja middag. Efter att ha spenderat hela dagen hemma i soffan orkar jag inte laga mat, haha. Men vaaad ska man välja? Har ju nästan alla sorters restauranger här där jag bor... Dagens i-landsproblem, helt klart!

Bild från igår


Linnea, Jens (visst ser man att de är syskon?) och jag igår precis innan middagen+festen på Rose. Foto: Finest.se.


Att återhämta sig



God morgon! Gud vad jag har sovit alltså. Slocknade direkt när jag kom hem inatt och har typ sovit tills nu.. Inte så konstigt att man är trött efter halvtaskig sömn i BB-huset och sen stressig, fullspäckad fredag därefter.

Igår var ju min sista dag på Veckorevyn! Jag har knappt förstått det själv, men jag fick i alla fall en jättemysig avslutning och finfina presenter. Tänk att jag ska gå till ett helt nytt kontor på måndag, sjukt! Nu ska jag äta min "frukost" (jag laddade upp rätt ordentligt som ni ser haha) och strunta i ett det är toppenväder ute. Jag behöver en dag i soffan!

Mitt dygn i Big Brother-huset



Okej, det kommer inte bli lätt att sammanfatta mitt dygn i Big Brother-huset men jag ska göra ett försök. Det som gör det svårt är att det hela känns SÅ SJUKT overkligt, som en dröm!

Okej, vi kör någon slags tidschema..


10.30
Press och bloggare samlades i produktionens lokaler för frukost och genomgång av do's and don'ts i Big Brother-huset. Vi fick bland annat skriva på ett avtal där vi lovade att inte under några omständigheter publicera några bilder på hur det såg ut i huset innan de riktiga deltagarna blivit inlåsta.. Myggor (små mikrofoner) sätts på plats och vi börjar gå mot huset..

ca. 11.30
Vi blir insläppta i par. Första intrycket av huset är att det är sjukt spejsat, på ett snyggt sätt. Inredarna hade gjort ett bra jobb! Det första som slog mig, förutom kamerorna i varje hörn, var de fruktansvärda mentalsjukhus-lamporna/strålkastarna i taket. Stora, vita lampor som gjorde att man blev smått galen/blind på två minuter. Folk kommer in eftersom och sätter sig och snackar.

ca 12.00

Folk börjar fatta att det verkligen inte finns något att göra i huset. Ingen TV. Ingen radio. Ingen mobiltelefon. Inga spel. Inga böcker. Ingenting.

ca 13.00
Big Brother (som komunicerar med oss via en högtalare) meddelar att slussen är öppen. MAT! Vi bjuds på pannkakor och ärtsoppa a la skolmatsal.

ca 13.30
Alla har ätit och har långtråkigt igen.

ca 13.45
Jag frågar vad klockan är och skräms över att det bara var en kvart sen sist jag frågade, trots att det känns som att det gått hundra år. Tiden står still i Big Brother-huset!

ca 15.00
Big Brother ger oss ett uppdrag! ÄNTLIGEN något att göra! Alla (jag) blir jätteglada tills vi (jag) inser att jag måste klä på mig en guldig kroppsstrumpa och sätta stötgivande plåsterlappar på skinkorna.

ca 15.30
En stor el-labyrint har byggts upp i vardagsrummet (typ en sån här fast megastor!) och varje gång någon nuddar ståltråden får jag, Linnea, Peter08 och Erik (alla iklädda kroppsstrumpor) sjuka stötar i skinkorna. Här blir det klart för mig att jag aldrig, aldrig, aldrig någonsin i hela mitt liv ska ställa upp i något sorts förnedringsprogram. Aldrig någonsin. Är så glad att det där inte ska sändas på tv, haha!

ca 16.00
Utmaningen är över och jag är i chock efter den bisarra upplevelsen.

ca 16.15
Långtråkigt.

ca. 17.45
Big Brother berättar för oss om ett nytt uppdrag. När Benny Hill-musiken spelas upp i högtalarna kommer en liten gubbe in och gömmer sig i huset. Den som är först med att hitta honom och klappa honom på huvudet flest gånger vinner. Ett helknäppt uppdrag men alla köper det direkt, och varje gång musiken börjar spelas släpper alla det de håller på med bara för att springa runt som yra höns i jakt på en skallig gubbe. Helt normalt beteende i Big Brother-huset.

ca. 18.00
Dator-/telefon-/kameratimme! Hade saknat min telefon sjukt mycket!

ca. 19.00
Vi måste lämna tillbaka alla teknikprylar.

ca 19.15
Big Brother meddelar att slussen är öppen och där hittar vi två stora kylskåp fyllda med alkohol. Stark sådan. "Festen" börjar. Här väljer jag att ta det lugnt, jag var ju ändå där som Veckorevyn-reporter, och att spåra ur bland kameror och bloggare skulle inte riktigt kännas som ett smart drag.. Nöjer mig med 2 glas vin, till skillnad från vissa andra, haha. Vi har ju ingen musik så det blir inte så taggat, men ändå trevlig stämning sålänge jag var vaken.

ca. 00.00
Jag kastar in handduken. De som hade tagit det lite lugnare (som jag) var trötta efter dagens intryck och flera skulle ju jobba dagen efter.

ca. 00.00-05.00
Nu var det tydligen totalkaos ute i huset, folk släppte loss om vi säger så..

ca. 08.00

Jag vaknar av att Oskar Linnros låt "25" börjar spelas i högtalarna. SEGER! Jag överlevde Big Brother-huset!

Så för att sammanfatta lite.. En projektledare (?) berättade att vi helt garanterat skulle bli knäppa efter bara någon timme i huset. Sant. Man blir knäpp av att vara instängd i en så bisarr miljö och jag förstår verkligen att dokusåpadeltagare flippar ibland. Det blev spårat och jag är helt på det klara med att jag inte skulle klara av ett till dygn i huset, det var så fruktansvärt skönt att få komma ut i friheten. Jag ångrar inte att jag gjorde det, för jag hängt med grymt sköna människor, men jag skulle inte palla det en gång till. Om jag kommer följa programmet? Eh, JA!

Jag är i chock.

Jag är ute i friheten igen, men fortfarande i totalt chocktillstånd efter dygnet i Big Brother-huset. Herregud. Ska försöka sammanfatta allt i ett inlägg.

Live!

Jag lever fortfarande, men det är knappt! Har hittills ätit pannkakor, druckit sanslösa mängder mangoläsk, blivit påtvingad en kroppsstrumpa i guld och fått elchockar på rumpan (på riktigt!). Känns verkligen som att man redan är inne i en bubbla här, trots att vi bara varit inne i några timmar.. Jag får helt enkelt ge er en bättre rapport när jag är ute i verkligheten igen!

Mot Big Brother-huset!



Okej, STRESSEN! Om tio minuter ska jag möta Linnea vid tunnelbanan, så det blir verkligen en superspeedbloggning. Under morgonen har jag duschat, haft jordens klädångest, PACKAT och ja, packat lite mer. Nu bär det av mot Big Brother-huset där jag alltså kommer vara inlåst i ett dygn. Ska försöka blogga något under dagen, annars hörs vi imorgon runt lunch!

Aaah, packningskortslutning i hjärnan!

Nääe, vet ni vad, det här går inte. Jag kan verkligen inte packa nu, jag kan inte tänka ordentligt. Packar jag nu kommer det bara sluta med att jag får med mig halva garderoben och så mycket kläder kommer jag garanterat inte hinna använda på 24 timmar. Istället får jag leva lite farligt och köra en sista minuten-packning i morgon bitti. Jag håller er uppdaterade! Nu ska jag koppla bort alla Big Brother-tankar och tagga ner lite framför TVn. Så skönt!



Har packat necessären, resten tar jag imorgon!

Stress!

Gah, har så mycket att fixa inför imorgon! Först och främst måste jag komma på vad jag ska ha med mig till Big Brother-huset (vad behöver man om man ska vara inlåst i 24 timmar?), sen måste jag börja packa, hinna städa lite, dubbelkolla att allt rullar imorgon jobbmässigt och prata ihop mig med Linnea inför det kommande dygnet... Bloggar mer när jag samlat mig lite!

Dags att röja?

Sådär! Nu har jag jobbat undan de flesta uppdateringarna och det är dags att ta tag i min fysiska arbetsplats.. Just nu kan man verkligen inte ana att jag slutar om bara några dagar - det är totalt kaos på mitt skrivbord!

Nytt!



När Linnea skulle köpa en kalender på lunchen passade jag på att roffa åt mig några av världens sötaste gem! Behövde något som gör att man lättare kan bläddra fram till den aktuella veckan i min egen kalender, och ett gulligt gem gör susen.

29 kronor från Ordning & Reda!

Fffrrrrryyyyssseeeeerrrr



Alltså det är INTE OKEJ vad kallt det är på redaktionen idag! Visst, okej, jag kan acceptera att det är vinter och minusgrader utomhus (det är ju liksom februari) men inomhus? Det är inte jättemysigt att sitta och spänna sig till huvudvärk på grund av kyla! För att råda bot på det hela har jag på mig dubbla cardigans, varav den ena är i kashmir och den andra är supertjock (borde bli varmt!) och virat min största halsduk kring halsen. Lite té på det här så kommer jag nog snart tillbaka till normal kroppstemperatur! Håller tummarna i alla fall, haha.

Nu ska jag hugga tag i dagens kändisbilder. Känns lite sorgligt att det här kan vara de sista kändisbilderna jag plockar ihop för Veckorevyn.. Har ju nästan blivit en daglig rutin! Jaja, slutbabblat, nu måste jag fortsätta - för så här ser det ut på mitt skrivbord just nu:


Jag har "några" bilder att redigera!

Morgonlistan




Haha, så här blir det ofta när jag ska hinna knäppa en bild på morgonen.. Le, knäpp av och sikta kameran samtidigt! Har man bråttom så har man!

Dagens planer: Sista helt vanliga jobbdagen på Veckorevyn! Konstigt va? Efter jobbet ska jag kvällsfika med en gammal vän.

 

Dagens klädsel: Gråa jeans, t-shirt från Weekday och cardigan. Sneakers till det! (+raggsockor +tights, det är ju så satans kallt!)

 

Dagens frisyr: Uppsatt! Nu har min lugg äntligen blivit så lång att det faktiskt funkar att sätta upp den. Skönt!

 

Dagens VILL: Gå in i Big Brother-huset! Linnea, som ska dit med mig, är mest rädd men jag taggar till tusen, haha. Det är ju bara ett dygn, hur mycket kan gå fel egentligen?

 

Dagens boost: Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag känner mig allmänt peppad på det mesta idag. Kanske vaknade på rätt sida helt enkelt? Ibland behöver det inte vara svårare än så!

UTLOTTNING: Vinn ett sminkpaket!



Här kommer en maffig utlottning, precis som jag lovat er! I paketet hittar ni en dagkräm, en flytande eyeliner, hårstylingcreme, ett beautylack, en brun utan sol, tre (!) läppstift, två ögonskuggor, en foundation, en mascara, ett lipgloss och en penna för fransk manikyr. Ja, allt som ni ser på bilden helt enkelt!

Ni tävlar genom att lämna en kommentar till det här inlägget där ni ger mig ert bästa tips för att hålla sig pigg i vintermörkret! Det kan handla om allt från träning till något superrecept. Eller kanske musik? Jag vill ha era tips!

På fredag drar jag en vinnare som presenteras i det här inlägget.

I min necessär!

Det är tydligen rätt så intressant att veta vad bloggare bär runt på hela dagarna, haha. Min väska är tyvärr i lite för kaosartat tillstånd för att ni ska få spana i den, men innehållet i min necessär kan jag bjuda på:



I min necessär har jag:
En handkräm från Odd Molly, ett hårband för dåliga hårdagar, nagellack (YSL, Mavala, Depend och Depend), nagelsax, fuktgivande ansiktsspray från Bodyshop, gummisnoddar till tandställningen (glammigt), hårsnoddar, pincett, Alvedon, handkräm från L'Occitane, ett extra par linser (har ni bra syn kan ni se hur blind jag är.. Är helt körd utan linserna!), lip balm från Kiehls, två likadana cerat från ACO, hårspännen, ett par örhängen.

Glömmer jag min necessär hemma får jag PANIK. Jag är helt beroende av att fukta läpparna med ACO-ceraten, jag MÅSTE ha två bra handkrämer att variera mellan och det känns tryggt att ha snoddar, spännen, örhängen och nagelfix nära till hands ifall något oplanerat skulle dyka upp.. Som ni ser är det inte mycket smink. Det är för att jag sällan bättrar på mitt smink under dagen, jag tycker bara att det blir kletigt, kakigt och konstigt då. Dessutom är min hy så torr att det känns som att den vrålar i panik varje gång jag penslar på mer än nödvändigt, haha.

God morgon!




Oj, vad ledsen jag såg ut, haha. Så är det inte, bilden ljuger! Eller, jag lider faktiskt lite av att det är så förbannat kallt just nu. Kylan utomhus verkar ha spridit sig in till mig för jag har frusit hela morgonen, inte mysigt alls! Därför har jag övergett allt vad stil heter idag och istället klätt mig varmt med tights under jeansen, stora sockor och halvtråkig cardigan.

Så, idag är det alltså tisdag, och överlever jag den iskalla promenaden till jobbet väntar ännu en arbetsdag. Ska fortsätta med röjandet bland alla mina saker inför jobbytet. Kanske får ha en utlottning sen för att få bort lite grejer? Håll utkik i bloggen!

Det luktar bacon i hela min lägenhet!

ÅÅååååaahh vad jag har varit seg ikväll! Kom hem till en rätt så rörig lägenhet, jag tvättade ju igår så det hänge lakan och cardigans på tork lite här och var, och jag var lite sådär halvtaggad på att vika och sortera. Så jag ställde mig i köket och lagade lite middag istället. Inte så smart. Nu luktar all tvätt som låg framme bacon/pasta carbonara (som inte ens blev särskilt god!), haha.

Man kan helt enkelt inte lyckas med allt hela tiden, man mår nog bra av lite halvtaskiga kvällar också, hur ska man annars kunna uppskatta de riktigt bra? Nu ska jag peppa mig själv med ELLE-läsning och nått Vänner-avsnitt, sen ska man ju hinna sova några timmar också. Sov sött finingar!


Första flyttlasset!

Jag är ju alltså inne på min sista Veckorevyn-vecka, för redan på måndag drar jag igång med Egoboost Magazine. Känns lite konstigt, men mest kul såklart! Förutom att rensa hela datorn (bilder, dokument, mail, aaah så mycket det är!) har jag också en hel del materiella saker att plocka hem från kontoret.. Fattar inte hur jag lyckats få hit så mycket, haha? Och hur svårt har jag tyckt att det varit att faktiskt TA HEM saker ibland?! Väldigt svårt uppenbarligen!

 

Eftersom det är så mycket spännande som händer i mitt liv just nu (eller ja, för mig själv i alla fall haha) känner jag att jag behöver en ordentlig dokumentation av allt som händer, så det kan hända att jag byter bloggadress rätt snart.. (det här är ju den nya bloggadressen..) Lilla busiga Veckorevynbloggen tappar ju bort mina bilder titt som tätt och de har jag inte råd att förlora nu, jag vill kunna se tillbaka om nått år och minnas ALLT! :) Jaja, håller er uppdaterade med hur jag gör.


Snart sommar! Eller?

Okej, jag är kanske lite sinnessjuk som börjar planera vilken bikini jag ska köpa när det är ungefär hundra minusgrader ute, men man ska alltid vara ute i god tid när det gäller sånt här! I år funderar jag på att beställa en från Victorias Secret, den jag har därifrån sen innan är faktiskt den som hållt sig bäst och fräschast av alla mina bikinisar.. H&M-bikinin jag köpte i somras höll ju liksom bara EN RESA innan den tappade formen och blev missfärgad, och så kan man ju inte ha det! :) De här två är mina favoriter hittills.. Men vilken ska man välja?


"Flirt heart bandeau top"


"Polka dot ruffle triangle top"

Jag är helt inne på karamellstilen, färgglatt och gulligt ska det vara!


Ett hjärta...



…till alla er jag tycker om! Det här faktiskt det enda alla hjärtans dag-iga jag kommer bjuda på i bloggen idag, för det här kommer bli en rätt så vanlig måndag. Idag inleder jag min sista arbetsvecka på Veckorevyn (S J U K T) och ikväll tänkte jag hänga hemma hos min vän Emma som tydligen skulle bjuda på fika.. Det kan man ju inte säga nej till?


Vuxenpoäng?

Det känns som att jag har varit igång i två dygn redan trots att klockan bara är tjugo i tre! Jag har nämligen sprungit runt som en jag-vet-inte-vad och städat, tvättat och rensat handfatsavloppet (!!!!!) och nu är min lägenhet renare än någonsin. Snart möter jag upp Linnea för en tur på stan men innan dess tänkte jag varva ner framför ett avsnitt Vänner och lite smoothiesurplande.


Just nu!

Dagens avslöjande!


Haha, nej, det är inte riktigt som ni tror.. Jag skulle nog aldrig kunna/våga/vilja vara med i Big Brother på riktigt men när de ringer och frågar om jag, Linnea och ett gäng bloggare/press vill testköra huset dygnet innan de riktiga spelarna kommer in är det klart att man tackar JA! Vi kommer alltså låsas in i Big Brother-huset på torsdag morgon och får inte komma ut förrän på fredag. Vi kommer få uppdrag, precis som i det riktiga ”spelet”, bikta oss och sen ska vi värma upp huset med en redig fest! Allt kommer filmas, men som tur är bara för oss och det ska alltså inte sändas.

 

Det här var verkligen ett spontanbeslut men jag är grymt taggad! Hur ofta får man leka Big Brother på riktigt liksom?


Impulsköp!

Linnea kom till jobbet idag med världens snyggaste jeansjacka som tydligen är på limited edition. Och ja, a girl’s gotta to do what a girl’s gotta do. Jag klickade självklart hem jackan från H&M’s webbshop med det samma.


Det är ju TYP en matlåda...



Idag trotsade jag snöstormen (ja, det stormar faktiskt!) för att köpa sushi till lunch. Jag har ju egentligen som mål att ha med mig matlåda varje dag, eftersom det är billigare, nyttigare OCH godare (oftast), men igår orkade jag verkligen inte fixa nått till idag. Och sushi är ju inte helt fel en fredag…


Och apropå god mat.. Ikväll ska jag hem till Mamma för att fira Mormor och Morfars guldbröllop (bra jobbat!) och det innebär en perfekt mix av både Mammas och min morbrors goooooda mat. Hemgravad lax till förrätt, gott kött till varmrätt och sen marängsviss till efterrätt. OM det vattnas i munnen? Kan det bli kväll nu?


Hurtig tjej/Knäpp granne

Hejhejhej och hej! Nu har jag dragit på mig mina nya löpartights för nu ska jag ut och försöka springa utan att halka (önska mig lycka till).  Haha, min granne gick förbi här utanför PRECIS när jag står här och jag knäppa poser i webbkameran… Lite pinsamt!


Egoboostlunch på East





Har precis rullat tillbaka till kontoret efter en lunch med Bella East. Älskar deras sushi! Vi var riktigt kreativa och jag har klottrat ner halva min kalender med saker att hugga tag i. Kan lova att ni har en toppentidning att se fram emot… Det här kommer bli så bra!

 

Om två veckor kör vi igång på riktigt med Egoboost Magazine!


Min spis dammar igen?

Känns som att det var evigheter sen jag lagade mat hemma, det har blivit så mycket uteätande på sistone. I veckan spontanåt jag och en vän middag på Story Hotel (helt okej, men minuspoäng för en zombieservitör) och igår lurade jag in Mamma+hennes sambo till stan för middag på min kvartersindier. Resten av dagarna känns det som att mina middagar har bestått av en blandning av mingelsnittar, Wagamama och Vapiano. Ikväll ska jag i alla fall hem och laga mat så det står härliga till, känns bra!

 

Men först: lunch ute för att planera kring Egoboost med Isabella.

På Story Hotel åt jag vårrullar och tryffelrisotto med kyckling. Charmig blandning, haha! Resten av veckan blir det matlåda, plånboken börjar säga ifrån!


Jag älskar att solen är på väg tillbaka!

Tog lite datorledigt i helgen, speciellt igår. Förutom att ta en tur på isen med Mamma som sällskap (vi är så hurtiga!) unnade jag faktiskt mig själv 2 timmars stillasittande med en massa tidningar… Så himla skönt att läsa något som inte är på en datorskärm för en gångs skull, haha.

 

Och appropå Bambivarningen på isen… NEJ, jag är fortfarande megaskakis på mina hockeyrör och avundas småttingarna i overall som får åka snålskjuts på föräldrarna. Men kul är det!


Dance! Dance! Dance!

Hade en jättetrevlig kväll igår. Vi började med lite förfest här (vi shakade loss med mitt Wii-spel Just Dance, det är så kul!) innan vi gick vidare. Efter ännu mer dans kom jag hem, relativt tidigt, vilket känns väldigt bra idag. Nu laddar jag nämligen för bio och Melodifestivalkväll med lillebror!

We love the Wii! Cred till mig för mina otroliga fotoskills. Eller inte. Jag var för lat för att hämta min vanliga kamera. Som låg fem meter ifrån mig.


RSS 2.0